Granola


Ingrediënten:

200 gram havermout
50 gram cashewnoten
50 gram amandelen
50 gram pecannoten
50 gram walnoten
25 gram zonnebloempitten
25 gram lijnzaad
25 gram chiazaad
50 gram blauwe jumbo rozijnen
50 gram ongezwavelde abrikozen
5 el honing
3 el kokosolie


Bereiding:

Verwarm de oven voor op 175 °C.
Hak de noten in grove stukken en meng deze daarna in een schaal samen met de havermout, de zonnebloempitten, het chiazaad het het lijnzaad.
Vervolgens laat je de kokosolie en de honing samen smelten in een pan of in de magnetron en giet je het bij het havermoutmengsel. Meng alles goed door elkaar.
Spreid dan alles uit op een bakplaat met bakpapier erop en bak ongeveer 15 minuten af in de oven.
Let op: schep het havermoutmengsel een paar keer om terwijl het in de oven staat en pas op dat het niet aanbrandt!
Als het klaar is, laat je het eerst afkoelen en knapperig worden en dan doe je pas de rozijnen en de fijngehakte abrikozen erdoor.

Hoofdgerecht

Italiaans

2 Personen

20 minuten

100 of minder Kcal/persoon


     Zoek