Suikervrije witte chocoladepas


Ingrediënten:

3 à 4 grote eetlepels natuurlijke cashewnotenpasta (of circa 50 gram cashewnoten)
2 eetlepels extra vierge kokosolie
35 gram witte amandelen
10 gram / 1 kleine eetlepel kokosbloesem
het merg van 1 klein vanillestokje


Bereiding:

Smelt de kokosolie in een schaaltje in de magnetron of au bain marie in de pan.
Doe de cashewnoten(pasta) samen met de witte amandelen, de kokosbloesemsuiker, de vanille en de gesmolten kokosolie in de keukenmachine en meng het goed door totdat het de gewenste dikte heeft (ik vind zelf een beetje crunch erg lekker maar wanneer je meer van een gladde pasta houdt, moet je wat langer door mixen).

Proef of het qua smaak voor jou perfect is, zo niet voeg dan nog wat toe van de cashewnotenpasta of maak het wat zoeter met een klein extra schepje kokosbloesemsuiker.

Doe de witte chocoladepasta in een grondig schoongemaakt potje en geniet van deze heerlijke traktatie!

Bijgerecht

Nederlands

2 Personen

20 minuten

100 of minder Kcal/persoon


     Zoek